Száj tetoválás, szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás Székesfehérvár
Kozmetika Székesfehérvár. Szemöldök gyantázás. Bajusz. Kar. Hónalj. Comb. Láb gyantázás.
Belépés

Orvosi tetoválás

 

Az orvosi tetoválás segitségével, akár veleszületett vagy szerzett betegségekből kialakult, illetve műtétek vagy kemoterápiás kezelések következményei által kialakult területeket tartós orvosi pigmenttel korrigáljuk az eredeti bőrszínre. Ezzel az eljárással nem gyógyítani lehet ezeket a betegségeket, csak esztétikailag korrigálni, amely általában 3-5 év közötti időtartamra segít tartós megoldást találni a következő problémákra.

  • Areola vagy mellbimbó es udvar rekonstrukció - emlő eltávolítást követő helyre állító plasztikai műtét után, vagy a mellbimbó és/vagy udvara pigment hiánya miatt, mellbimbó és udvarának teljes vagy részleges elkészítése, az eredetivel megegyező formára és színnel.
  • Vitiligo korrekció - ezt a pigment hiány betegséget, a bőr színnel megegyező orvosi tetoválással lehet korrigálni speciális technikával.
  • Stria eltüntetés - Szülés illetve hízás/fogyás által kialakult csikok, striák eltüntetése, bőrszinre tetoválása.
  • Alopecia/szőrzet vesztés - bizonyos betegségek (pl. alopecia) folytán elvesztett szőrzet vagy daganatos betegségek kemoterápiás kezelése során elvesztett szőrzet korrigálása akár több technikával is (pl. szemöldök,szempilla).
  • Hajtetoválás, hajsűrités - a fejbőr orvosi tetoválásával a haj hiányát lehet korrigálni akár a forgónál lévő hiányt vagy foltokban kihullott haj látványát is enyhítheti.

 

A kezelés megkezdése előtt minden esetben személyes konzultáció szükséges ahol megbeszéljuk hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy előreláthatólag hány kezelés szükséges, illetve milyen eredmény várható, a kezelés árát, hiszen ez egyénenként változó lehet, illetve az otthon végzendő utókezelést és a betartandó szabályokat.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.