Száj tetoválás, szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás Székesfehérvár
Kozmetika Székesfehérvár. Szemöldök gyantázás. Bajusz. Kar. Hónalj. Comb. Láb gyantázás.
Belépés

Vitiligo betegség kezelése

Szüntessük meg a foltokat!

 

vitiligo, foltos festékhiány, bőrfestékhiány, a bőr tartós, pigmenthiányos foltokkal járó rendellenessége, a melanociták működésének kiesése miatt. Ismeretlen eredetű, külső okra vissza nem vezethető rendellenesség.

A betegség a Föld lakosságának körülbelül 1-2%-át érinti.Magyarországon mintegy száz,-kétszázezer vitiligos beteg van, közöttük sok a gyermek.

A foltok a test bármely pontján megjelenhetnek, a leggyakrabban érintett testrészek azonban az arc, kézfej, hónalj, köldök, sípcsont feletti bőr, nemi szervhez tartozó rész. A legtöbb esetben a foltok elhelyezkedése a test két oldalán nagyjából szimmetrikus.

A vitiligoban szenvedő emberek nagy része jó általános egészségi állapotnak örvend, ám maga a betegség – ártalmatlansága ellenére – nem csekély lelki terhet jelent.

A foltok elviselése esetenként nagyon megnehezíti a személyes kapcsolatok kialakítását, az álláskeresést, társkeresést, a közösségekbe való beilleszkedést, a mindennapi életet.

A festékhiány oka ismeretlen, nem gyógyítható, de léteznek kezelési módszerek melyek segítenek csökkenteni vagy esetleg megszüntetni a pigmenthiányt.

Erre kínálok megoldást, az orvosi tetoválás keretében, ahol is az eredeti bőrszín kiválasztásával elfedem a fehér vagy kivilágosodott bőrfelületet. A kezelés mindenképpen 2-3 alkalomból áll, hogy fokozatosan és biztonságosan kapjuk meg a tökéletes végeredményt!

A kezelést mindenképpen konzultáció előzi meg, hívjon bizalommal!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.